Tonttihakkuut

Tonttihakkuu ja maisemointityö Pirkanmaalla

Toteutamme erilaiset tonttihakkuut, tontin raivaukset ja muut maisemointityöt edullisesti metsurityönä. Työn tekevät aina ammattitaitoiset, koulutetut arboristit ja mikäli kaadettavia puita on riittävästi, löydämme puillesi myös ostajan.

Tonttihakkuuta tarvitaan silloin, kun tontista halutaan valoisampi ja ongelmapuut pois tieltä. Tontin raivausta voidaan tehdä myös jos tontille aletaan rakentamaan, tai maisemointitarkoituksissa. Ammattitaitoinen arboristi osaa auttaa suunnittelussa, jonka avulla päästään haluttuun tavoitteeseen – olipa se sitten vain tontin siistimistä, tai esimerkiksi maisemanäkymien parantamista. Runsasta puustoa ei kannata lähteä kaatamaan ihan summamutikassa, sillä puut toimivat myös hyvänä näkö- ja meluesteenä.

Kaikki raivaustyöt on kätevintä suorittaa talvella, jolloin lumi ja pakkanen suojaa maastoa. Tonttihakkuusta tehdään ennen töiden alkamista suunnitelma, josta selviää puunkaato- ja korjuumenetelmä. Hakkuu- ja raivaustyöt tehdään usein avaimet käteen -periaatteella, eli puiden kaatamisen lisäksi poistamme haittaavat kannot kantojyrsinnällä, sekä viemme risut ja rungot pois.

Tonttihakkuut, tontin raivaus ja maisemointityöt Pirkanmaalla

Ammattitaitoiset arboristimme työskentelevät tonttihakkuiden ja maisemointitöiden parissa pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella, mutta olemme tarvittaessa valmiita lähtemään myös kauemmas. Monipuolinen osaamisemme mahdollistaa kattavat palvelukokonaisuudet, kuten raivaustyöt, kantojyrsinnänvihertyöt ja infrapalvelut.

Tilaa tonttihakkuut tai maisemointityöt soittamalla 041 313 8587 tai 0400 322 135, tai laittamalla sähköpostia toimisto@smp-arboristit.fi

  Ota yhteyttä!


  Asiani koskee

  Olkaa minuun yhteydessä ensisijaisesti

  SMP_Arboristit_logo_PMS348_Vihree-768x873

  SMP Arboristit Oy
  Hampuntie 4 D 4, 36220 Kangasala
  Y-tunnus 2578845-5

  Puhelin

  0400 322 135
  040 503 1539

  Sähköposti

  toimisto@smp-arboristit.fi

  LK_valkoinen_rgb