Kantojyrsintä

Kannon poisto kantojyrsintänä

Harva kanto sopii pihapiiriin tai käyttöalueelle, vaan on tiellä ja kanto saattaa myös alkaa kasvamaan erilaista kasvustoa. Puunkanto on sitkeä ja lahoaa hitaasti, mutta onneksi kannon poistaminen koneella on kuitenkin helppoa.

Käyttämällämme kantojyrsimellä kannon poisto käy erittäin nopeasti, ympäröivää pihaa tuhoamatta ja todella tarkasti, ilman että esimerkiksi juuria tarvitsee kaivaa ylös ja sen takia rikkoa maanpintaa yhtään vaadittua enempää. Kantojyrsimellä poistetaan myös pinnalla olevat puunjuuret siististi, jotta ne eivät jää nurmikonleikkuun haitaksi. Koska kantojyrsintä ei vaadi koko juurakon pois kaivamista, on se turvallinen tapa kannon poistoon myös rakennusten välittömässä läheisyydessä.

Isompi kanto saattaa jättää jyrsimällä poistettuna kuopan tai näkyvän jäljen pihaan, mutta meiltä onnistuu näissä tapauksissa nurmikon tai muun kasvillisuuden istuttaminen poistetun kannon paikalle. Voimme myös hoitaa kannosta jäävän rouheen hävityksen, mikäli tätä kantojyrsinnästä jäävää rouhetta ei tarvita esimerkiksi täyteaineena tai katemateriaalina.

Siisti ja esteetön piha kantojyrsimellä – ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Työskentelemme Tampereelta käsin koko Pirkanmaan alueella, tapauskohtaisesti myös muualla Suomessa. Kantojyrsintä sopii hyvin puunkaadon, tonttihakkuun, vihertöiden ja infra-palveluiden kanssa – hyödyntämällä monipuolista arboristia saat siistin alueen vaivattomasti, yhdellä urakalla. Ammattitaitomme lisäksi käyttämämme kalusto mahdollistaa työskentelyn myös haastavissa ja ahtaissa kohteissa.

  Ota yhteyttä!


  Asiani koskee

  Olkaa minuun yhteydessä ensisijaisesti

  SMP_Arboristit_logo_PMS348_Vihree-768x873

  SMP Arboristit Oy
  Hampuntie 4 D 4, 36220 Kangasala
  Y-tunnus 2578845-5

  Puhelin

  0400 322 135
  040 503 1539

  Sähköposti

  toimisto@smp-arboristit.fi

  LK_valkoinen_rgb