Puunkaato Tampereen seudulla

Puunkaato

Tarjoamme ammattitaitoista puunkaatoa Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella, kuten Ylöjärvellä, Pirkkalassa ja Kangasalan seudulla. Työturvallisuus on meille tärkeää. Asianmukaisilla ja hyväksytyillä työvälineillä ja menetelmillä takaamme työympäristön ja itsemme turvallisuuden puunkaadon yhteydessä.

Puunkaato rakennetussa ympäristössä on aina ammattilaisen työtä. Kysykää koulutuksen saanutta arboristia etenkin ahtaisiin paikkoihin. Puu voidaan kaataa suoraan maasta käsin, kiipeillen tai nostokoneilla – kartoitamme aina asiakkaalle halvimman menetelmän, joka tapauskohtaisesti pystytään toteuttamaan. Puunkaadon hintaan vaikuttaa eniten puun sijainti, puun koko ja kaatomenetelmä.

Puunkaadot Pirkanmaan lisäksi muuallakin Suomessa

Tampereen ja Pirkanmaalla sijaitsevien ympäristökuntien (Kangasala, Ylöjärvi, Pirkkala jne.) ohella tarjoamme puunkaatoa myös muualla Suomessa. Asiakasryhmämme koostuu yksityisistä kotitalouksista, yrityksistä ja julkisesta sektorista.

Voit tilata myös kokonaispalvelun avaimet käteen periaatteella. Esimerkki: puunkaadot, katkonta, risujen hävitys, klapienteko ja kannonjyrsintä. Työmme on kotitalousvähennyskelpoista.

Toimintamme on vakuutettua.

Tilaa puunkaato tai arviokäynti 0400 322 135, jari@smp-arboristit.fi