Puiden kaatotyöt Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella

Puunkaato turvallisesti ammattilaisten toimesta

Puunkaato rakennetussa ympäristössä on aina ammattilaisen työtä. Puun kaataminen pihassa, asuinalueella, kulkuväylien yhteydessä tai voimalinjojen läheltä tulee tehdä tarkasti ja asiantuntevasti, jotta kaato on turvallinen eikä aiheuta lisävahinkoa. Näihin tapauksiin kannattaa aina kutsua koulutuksen saanut arboristi paikalle, sillä meillä on sekä taito että kalusto tehdä puunkaato turvallisesti ahtaassakin paikassa. Voimme viimeistellä työn kantojyrsinnällä, jonka avulla voidaan poistaa kanto lähes jälkiä jättämättä.

Työturvallisuus on meille hyvin tärkeää. Asianmukaisilla ja hyväksytyillä työvälineillä ja menetelmillä takaamme työympäristön ja itsemme turvallisuuden puunkaadon yhteydessä. Puu voidaan kaataa tapauskohtaisesti suoraan maasta käsin, kiipeillen tai nostokoneilla – kartoitamme aina asiakkaalle halvimman sekä tilanteeseen turvallisimman menetelmän. Puunkaadon hintaan vaikuttaa eniten puun sijainti, koko ja kaatomenetelmä.

Tampere ja koko Pirkanmaa ovat SMP Arboristien toimialuetta. Meiltä saat monipuoliset viher- ja metsäalan palvelut. Teemme kaikki puiden istutukseen, huoltoon ja kaatoon liittyvät työt ammattitaidolla. Arboristi auttaa sinua suunnittelemaan tonttihakkuun tai rakennustyömaan puunsuojauksen, hoitaa kasvavat ja vaurioituneet puut sekä poistaa vaaralliset tai tiellä olevat oksat tai puut. Poistamme myös kannot jyrsimällä ja suoritamme monipuolisesti eri vihertöitä kuluttaja-asiakkaille sekä yrityksille ja julkisille toimijoille. Tilaa meiltä pihapuiden kaato ja kaikki puiden kaatotyöt Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella, sekä isommat kohteet koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä tarpeesi puiden kaatoon, istutukseen tai huoltoon liittyen.

Puiden kaatotyöt ovat ammattilaisen työtä Tampereella

Puun kaatamiseen rakennetussa ympäristössä tarvitaan aina ammattilaisen osaamista. Olipa kyseessä pihapuiden kaato tai puunkaato alueella, jossa on sähkölinjoja teitä tai rakennuksia, tarvitaan kaatoon ammattilaisen näkemystä ja kokemusta. On tärkeää, että kaato hoidetaan turvallisesti ja ettei sillä aiheuteta vahinkoa. Toisinaan puu täytyy kaataa sen vuoksi, että se on huonossa kunnossa ja saattaa kaatua ja aiheuttaa vaaraa silloin, kun se sijaitsee rakennetussa ympäristössä. Puu saattaa myös sijaita paikassa, jossa se aiheuttaa varjoa tai vahinkoa rakennukselle tai muulle kasvustolle. Hoidamme kaikki puiden kaatotyöt ammattimaisesti ja ammattimaisilla välineillä. Tilaa meiltä puun kuntotutkimus tai arviointikäynti puun kaatoon tai muihin tarvitsemiisi viher- ja metsäalanpalveluihin kokeneelta alan asiantuntijalta Tampereelta.

Puunkaadot Pirkanmaan lisäksi muuallakin Suomessa

Tarjoamme ammattitaitoista puunkaatoa Tampereelta käsin koko Pirkanmaan alueelle, kuten Ylöjärvelle, Pirkkalaan ja Kangasalan seudulle. Pirkanmaan ohella tarjoamme puunkaatoa tapauskohtaisesti myös muualla Suomessa. Asiakasryhmämme koostuu yksityisistä kotitalouksista, yrityksistä ja julkisesta sektorista.

Voit tilata myös kokonaispalvelun avaimet käteen -periaatteella. Meiltä onnistuu puunkaadon lisäksi esimerkiksi katkonta, risujen hävitys, klapien teko ja kannon jyrsintä. Työmme on kotitalousvähennyskelpoista.

Toimintamme on vakuutettua.

Tilaa puunkaato tai arviokäynti 041 313 8587 tai 0400 322 135, toimisto@smp-arboristit.fi

  Ota yhteyttä!


  Asiani koskee

  Olkaa minuun yhteydessä ensisijaisesti

  SMP_Arboristit_logo_PMS348_Vihree-768x873

  SMP Arboristit Oy
  Hampuntie 4 D 4, 36220 Kangasala
  Y-tunnus 2578845-5

  Puhelin

  0400 322 135
  040 503 1539

  Sähköposti

  toimisto@smp-arboristit.fi

  LK_valkoinen_rgb