Metsurityöt

Arboristeilta metsurityöt ja raivaukset Pirkanmaan alueella

SMP Arboristit pitävät huolta puista monipuolisesti ja vankalla ammattitaidolla. Puuston hoitoon kuuluvat myös erilaiset metsurityöt, metsänhoitotyöt ja raivaukset. Metsuritöitä voidaan tehdä esimerkiksi taimikkoa ja uutta kasvillisuutta hoitavina toimenpiteinä, liikenneverkoston turvallisuutta ylläpitävinä toimina, ympäristön viihtyisyyttä ylläpitävinä hoitotöinä tai uuden rakentamisen tieltä tehtävinä raivauksina. Pystymme työskentelemään haastavammissakin kohteissa, hoidamme puustoa infraympäristössä ja osaamistamme on myös rataverkoston raivaus.

Metsuritöistä yleisimpiä ovat erilaiset raivaukset ja siistimiset

Koulutettu arboristi hoitaa metsurityöt ja puuston hoidon, joita tarvitaan usein esimerkiksi teiden ja katujen varsilla, rataverkostossa, viheralueilla (erilaiset puistot ja pihat), leikkikentillä, liikuntapaikoilla, sähkölinjoilla ja tietenkin myös rehdisti metsässä. Vesakon raivaus, puiden kaato tai oksien ja latvojen katkaiseminen vaatii paitsi oikeanlaisen kaluston, myös osaamista ja ymmärrystä tehdä työt ympäristön huomioiden turvallisesti.

Viheralueilla ja puistoissa erilaiset metsurin työt ovat ensisijaisesti viihtyisyyttä lisääviä, mutta esimerkiksi kasvillisuuden poistaminen rataverkoston ja teiden varrelta on myös turvallisuustekijä. Vaurioituneet puut on hyvä kaataa hallitusti, isot oksat poistetaan ennen kuin ne murtuvat ja putoavat reitille, joiden lisäksi siisti ja vähemmän suojaa tarjoava piennar ennaltaehkäisee myös villieläinten yllättäviä tienylityksiä.

Metsäalan asiantuntijat tulevat apuun paikkaan kuin paikkaan, pystymme varmasti auttamaan myös sinua erilaisten metsuritöiden toteuttamisessa.

Ota yhteyttä ja tilaa koulutettu arboristi avuksi

Kerro tilanteestasi lisää soittamalla numeroon 041 313 8587 tai 0400 322 135toimisto@smp-arboristit.fi tai jättämällä viestiä yhteydenottolomakkeella. Palvelemme sekä yksityisiä, yrityksiä että kuntia.

  Ota yhteyttä!


  Asiani koskee

  Olkaa minuun yhteydessä ensisijaisesti

  SMP_Arboristit_logo_PMS348_Vihree-768x873

  SMP Arboristit Oy
  Hampuntie 4 D 4, 36220 Kangasala
  Y-tunnus 2578845-5

  Puhelin

  0400 322 135
  040 503 1539

  Sähköposti

  toimisto@smp-arboristit.fi

  LK_valkoinen_rgb