Arboristipalvelumme

Laadukkaat arboristipalvelut Pirkanmaalla ja koko Suomessa.

Teemme kaikki puiden istutukseen, huoltoon ja kaatoon liittyvät työt ammattitaidolla. Arboristi auttaa sinua suunnittelemaan tonttihakkuun tai rakennustyömaan puunsuojauksen, hoitaa kasvavat ja vaurioituneet puut sekä poistaa vaaralliset tai tiellä olevat oksat tai puut. Poistamme myös kannot ja suoritamme monipuolisesti eri vihertöitä kuluttaja-asiakkaille sekä yrityksille ja julkisille toimijoille. Tutustu palveluihimme alla.

Palvelumme

Puunkaato

kaato_448x252

Puunkaato rakennetussa ympäristössä on aina ammattilaisen työtä. Puun kaataminen pihassa, asuinalueella, kulkuväylien yhteydessä tai voimalinjojen läheltä tulee tehdä tarkasti ja asiantuntevasti ammattilaisen toimesta, jotta kaato on turvallinen eikä aiheuta lisävahinkoa ympäristölleen.

Puun kuntotutkimus

puunkaato1_448x252

Puutkaan eivät elä ikuisesti ja huonokuntoisina puut voivat olla todellinen riski ympäristölleen. Luotettavaan puun kunnon tarkastukseen tarvitaan aina koulutettu arboristi, joka osaa kiinnittää huomiota kaikkiin muutoksiin ja tunnistaa niiden vakavuuden. Jos puu mietityttää, se kannattaa tutkia.

Puiden istutus

istutus_448x252

Jätä puun istutus ammattilaisen huoleksi! Puuston hyvän kasvun edellytyksenä on sopiva kasvualusta, laadukas taimi  sekä huolellinen istutustyö. Väärin tai huolimattomasti suoritettu istutus voi tuhota voimakkaankin taimen tai sen kasvu hidastuu vuosiksi. Pelaa varman päälle, tilaa työ meiltä.

Puunhoito

hoito_448x252

Jätä puunhoito alan asiantuntijan huoleksi! Piha-, puisto- ja katupuut on kasvatusvaiheessa hyvä tutkia ja rakenneleikata säännöllisesti. Suuriin ja vanhoihin puihin tehdään isoja leikkauksia vain välttämättömät suuremmat leikkaukset turvallisuuden kohentamiseksi.

Tonttihakkuut

tonttihakkuu_448x252

Suunnittelemme ja toteutamme erilaiset tonttihakkuut, tontin raivaukset ja muut maisemointityöt. Työn tekevät aina ammattitaitoiset, koulutetut arboristit. Mikäli kaadettavia puita on riittävästi, löydämme puillesi myös ostajan. Helppoa ja vaivatonta, eikö totta?

Kantojyrsintä

kaatokuvat-1_4-15_6_2011-069_FIX_448x252

Kantojyrsinnällä kannon poisto käy erittäin nopeasti, ympäröivää pihaa tuhoamatta. Kantojyrsintä on todella tarkkaa, eikä jyrsinnässä esimerkiksi juuria tarvitsee kaivaa ylös. Meiltä saat myös nurmikon tai muun kasvillisuuden istuttamisen poistetun kannon paikalle.

Metsurityöt

metsuri2_448x252

Suoritamme erilaiset metsurityöt, metsänhoitotyöt ja raivaukset kuten taimikonhoidon, vesakon raivauksen, latvojen katkaisun ja puiden kaadon. Poistamme näkyvyyttä, viihtyisyyttä ja turvallisuutta haittaavia puita mm. teiden varsilta ja puistoista.

Vihertyöt

vihertyo_448x252

Vihertyöt kuuluvat palveluvalikoimaamme olennaisena osana. Palvelemme vihertöissä Tampereella ja muualla Pirkanmaalla, mm. Ylöjärven, Pirkkalan ja Kangasalan seudulla. Suoritamme puuston ja kasvillisuuden hoitotöitä pihoissa ja julkisilla alueilla.

Infra-palvelut

istutus2-e1617958002517_448x252

Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille metsä- ja viheralan palveluita ympäri Suomen – yksittäisistä puunkaatotöistä suuriin kokonaisurakoituihin projekteihin kuten linjakaatoihinja tienvarsiraivauksiin, joiden lisäksi meiltä löytyy pitkä kokemus rautatieympäristöistä.

SMP_Arboristit_logo_PMS348_Vihree-768x873

SMP Arboristit Oy
Kässälänkatu 11, 33560 Tampere
Y-tunnus 2211147-3


Puhelin

0400 322 135
040 503 1539

Sähköposti

toimisto@smp-arboristit.fi

LK_valkoinen_rgb